Julkort skickade

-16,6 grader idag, inte så farligt. Men jag har väl inget ut att göra idag. Det är ju vinterstudion i dag, hela dagen. Både alpint. skidskytte och längdåkning. Så jag kan tänka mig att bäddsockorna blir klara idag framför TV-n. Och då blir det nya problemet, vad ska jag sticka då.

Nu är julkorten skickade. Blir inte så många detta år. Det är väl så att det är inte inne att skicka julkort, har jag förstått. För några år sen kunde man få en så där 30 julkort. Händer inte numera. Hämtade också ett paket Ica. Det var lite strumpor och sånt. Köpte också blodapelsiner och Året Runt. Helgen räddad med nya korsord.

Så var då idol färdigt för denna gång. Det blev Jay Smith som vann, så nu försvinner han från TV-n. Det brukar ju vara så att idolvinnaren hör man några gånger på radion och sen inget mer. Synd på så fin röst. 

 Till lunch idag gör jag redd grönsakssoppa och till middag pastagratäng med köttfärs. Hade tänkt göra julköttbullarna idag men har glömt ta fram köttfärsen, så jag gör det i morgon. Om jag har fått tillbaka minnet då. Vet inte om jag gör melodikrysset idag. Måste först kolla vad TV visar under tiden 10-11. Är det alpint blir det krysset.

SAIK leder elitserien i hockey nu, så länge det varar. Får vara glad för det lilla. Annars händer inte så mycket på min front. Ska ringa hyresvärden och be om rensning av avloppet i diskbänken, få se om han klarar det. Han klarade in tvättstället utan Isabel fick göra det.

Ikväll sista delen med Plura och gänget på TV. Förstår ni vilket enahanda liv jag lever. Och stillsamt. Kan vara skönt också. Hoppas ni har det bra, det önskar jag er verkligen. Vi hörs! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0