Onyttig som vanligt

Hallå på er govänner! Vilken varm natt vi haft. Vid tolvtiden i natt gick jag ut på balkongen för att kolla nattlivet, innan jag kojsade. Det var så lugnt ute. Några nattvandrare på väg hem, en del runda under fötterna. Men knappt någon bil som lät som dom brukar göra denna tid. Konstigt tyckte jag, ända tills jag fick se en polisbil som patrullerade. Därför var det så tyst och stilla ute. Skönt. Den ljumma luften svepte bara mina armar och jag kunde riktigt njuta av sommarnatten.

Mina pelargoner på balkongen blommar så ymnigt. Det måste vara det växlande vädret som gör det. Ungefär som i England, där det är växelvis sol och regn. Blomlådorna med petunia i, är inte lika glada. Petunia vill helst ha sol. Jag har några nejlikor som trivs bättre. Men nu drar det väl ihop sig mot hösten då blomningen dör ut. Ser rönnarna vid torget som nu är fulla med bär.

I går var jag bara lat. Läste mycket och sov en riktig middagslur. Såg Anne Lundberg med gäster på TV. Ett program där gästerna vänder ut och in på sina liv och talar om så hemska dom varit, men hur duktiga dom blivit. Ungefär så! Programmet avslutades med sång av Ola Joyce. Ola spelade piano och hade till hjälp en fiol och en cello. Bra sättning och riktigt vackert. Det var det bästa i programmet. Tycker väl inte så mycket om programledaren. Hon verkar vara med i alla program numera. Ungefär som Peter Settman. Dom är så präktiga. 

Ska göra redd grönsakssoppa till lunch. Den soppan hör sommaren till. Minns att mamma gjorde den, när morötter och ärter var klara i grönsakslandet. Till middag blir det spagetti och köttfärssås. Både Matte och jag gillar det.
På TV vet jag inte om jag är så intresserad av nåt program. Kollar nog en film på TV4 film, "Only the lonely".

Annars blir väl denna dag som alla andra dagar. Som igår, läste mycket och sov en stund. Gjorde inget nyttigt, bara latade mig. Men det är ju också nyttigt på sätt och vis. Nu ska jag fortsätta vara onyttig, och ta en dusch innan jag ska börja med soppan.

Nu får ni ha en skön sommardag. Njut av värmen så länge den varar. Hej då, vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0