Slut på mord i Midsomer

Mitt visuella minne verkar inte bättre än i går. Får slita som bara den för att komma in på datorn. Bli inte förvånade om min blogg uteblir. Då är det säkert så att jag inte kommer in. Har t o m uppdaterat Java i dag, men då tyckte jag det blev ändå sämre. Vad göra, mer än att köpa nytt? Men en fattig pensionär ska väl inte ha dator? Bäst vore det om jag sällade mig till dom, som rullar tummarna och väntar på döden. Men nu är jag ju inne, så då är det väl bara att skriva.

I dag ska det visst bli ett riktigt regnoväder, enligt radion. Men ibland stämmer det inte vad radion säger. Än är det uppehåll. Och lite solsken också.

Jag var ju ut en sväng igår. Träffade några bekanta och pratade med dom en stund. Sen hem och läsa ut boken. Stekte rödingen i ugnen och kokade några små potatisar. Matte kom till middagen och han fick äta potatissallad och rostbiff. Själv höll jag mig till fisken. Brukar äta en halv fisk men hur det var, så åt jag hela. Den var ju inte så stor. Men god!

Såg "Morden i Midsomer" absolut sista avsnittet. Nu ska dom visst bli lagliga i Midsomer. Morden ska hända nån annan stans. Och lösas av en kusin till Barnaby. Få se hur det ska bli? Efter TV var jag så trött,  att jag somnade som vanligt direkt när jag landade på kudden.

I dag har jag väl inget på schemat. Matte kommer bara på middag och jag gör nog en gryta med fläskkorv som grund och mycket grönsaker.  Har några tunnpannkakor i frysen som jag äter till lunch. Kanske jag gör ett ryck och städar nån garderob. Har tänkt länge att jag ska röja ur två byrålådor i hallen och lägga smådukar där, som nu ligger i linneskåpet. Får en bättre översyn då av mina dukar. Få se hur jag gör. Om det händer idag eller nån annan dag. Det är väl inte så bråttom. Kan ju sticka också eller läsa den nya boken.

Matte pratar om att köpa ny säng. Han får ont i ryggen av sin gamla. Tänkte då köpa nya lakan till hans födelsedag i oktober. Kanske jag syr några nya småkuddar också. Vet ju när jag fick min nya säng, hur roligt det var att ha nya lakan också. Får se hur det blir med kuddarna. Jag brukar sy vita kuddar med spets på. Men tror inte Matte vill ha det, i alla fall inte spets. Kanske jag målar nåt motiv på vita kuddar. Eftersom jag har vitt tyg. Tål att tänka på. Nog kliar det i målarfingrarna.

I kväll börjar nian visa en miniserie "Honungsfällan" kl. 21. Första och andra delen visas i kväll. Sen är det en till del. Vet inte när den sänds. Verkar bra av det jag sett. Kanske ser den. Ser ju fort om det är nånting att lägga tiden på.

Nu ska jag sluta för idag. Hoppar vi hörs i morgon. Beror väl på det visuella minnet. Ha det bra och hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0