Var är ryssvärmen?

När jag steg upp sken solen, men en stund efter försvann den igen. Det är bara 6 grader. Igår när jag var till affären duggade det, men det var inte kallt. Sen när jag kom hem tittade solen fram, så jag vet att den finns där nån stans. Nu är det så, att man kan inte göra nåt åt vädret. Det blir som det blir. Och det är bara att tacka och ta emot. Det ser då ut att ljusna på, så kanske det blir en fin dag. Väntar på ryssvärmen som dom sa skulle komma.

Idag gör jag pastasoppan till lunch. Om Matte nu kommer. Det är inte klart än. Om det bara blir jag som äter, så äter jag rester. Jag brukar göra så. Vad jag ska göra på eftermiddagen är oklart, än så länge. Igår moppade jag golvet, som jag sa, men jag la inte upp byxorna. Det får jag göra idag i stället. Köpte köttfärs igår, och den får jag göra nåt av idag. Blir det köttfärssås måntro?

Måste köpa mer garn. Kanske jag gör det i dag. Hade det varit varmare skulle jag ha tvättat persiennerna. Har en del sopor som ska ut. Fastän man är ensam, blir det så mycket sopor. Mycket förpackningar som är sorterade. Som tar mycket plats och måste ut.

Väntar på fotot av Venus. Matte har säkert glömt bort det. Men det är förståeligt när han jobbar. Tror han är ledig några dar fr o m i morgon. Då ska jag påminna honom. Jag lovade ju att ni skulle få se Venus.

Det blev så att jag såg "Seven" igår kväll. Ha sett den förut, men tycker den är så bra att man kan se den igen. "Kvalster" kan jag se i repris i kväll. Kanske jag ser "The mentalist" också. Det var ju ett tag sen jag gjorde det. Håller på med sista korsordet nu. Ikväll blir det klart (tror jag). 

Nu är det slut i järnkontoret också. Jag tror jag duschar nu, så kanske det klarnar upp i huvudet. Har i alla fall inget mer att skriva om. Vi får återta kontakten i morgon. Hej då!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0