Sköna söndag

Så var det söndag igen. Samma väder som igår. Men igår var en rolig dag. Då menar jag inte silvret som putsades, för det var jättejobbigt. Märks att det var länge sedan det putsades, för man fick gno som bara den för att det skulle bli fint. Men nu är det gjort och kannan, snipan och sockerskålen står nu på en spetsduk på skåpet i sovrummet.

Såg finnkampen på TV och vid femtiden kom Jocke, Pernilla, Oscar samt hunden Hedvig med pizza som vi åt. Även Matte kom och vi hade  en trevlig matstund. När dom farit såg jag TV, hör och häpna, så blev det fyran jag såg på. Dans och bröllop blev min kväll. Och det var en nöjd Jane som kröp i säng.

Lunch idag klockan ett. Det blir en soppa, baserad på pasta och grönsaker. Till middag blir det kotletter som jag stekte igår.

Nu börjar jag bli less på dessa undersökningar om valet. Kanske vi inte måste rösta, det är ju bara att klubba undersökningarna som är aktuella valdagen. Punkt och slut. Går inte en dag utan att dom publicerar en undersökning.

F.å se om jag orkar städa nåt idag eller om jag skjuter upp det till i morgon. Ni vet att jag brukar skjuta upp tråkiga saker som jag ska göra. Men det är ju inte så viktigt. Med städning menar jag.

Matte tog ett kort på Venus igår, så snart är den på bloggen. Glömde det igår, så han får maila kortet till mig. Ikväll blir det nog att läsa, för jag kan inte tycka att det är nåt jag vill se på TV. Jag har snart stickat färdigt sockorna , modell lite större, ca 3 år. Ändå försöker jag sticka saktare, så att det ska räcka längre. (Skojar bara)

Nu väntar den obligatoriska duschen. Sen stickar jag en stund innan det är dags att börja med lunchen. Ha det så bra så hörs vi. Hej då! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0