Surströmming på Forum

Samma kallväder nu på morgonen. Det blåser också. Nu måste jag inse, att hösten är här. Man kan inte göra nåt åt det, tyvärr. Då får man muntra upp sig med en eftermiddag på Forum. Äta surströmming i glada (men mest obekanta) människors sällskap. Och lite underhållning är ju inte helt fel. Det är vad jag ska göra idag.

 Det blir ju ingen matlagning för mig idag. Känns skönt att slippa det. Ska bara tänka på mig själv i dag. Måste se vad jag ska ta på mig, när jag nu för en gångs skull ska ut på nåt. Har några förslag som jag får se om det passar.

I helgen måste jag rengöra persiennerna i fönster och dörr mot balkongen. Dom blir ganska smutsiga från avgaser och damm. Undrar hur man ser ut i lungorna. Skulle vara nyttigare att bo i skogen. Men det är väl för sent att tänka på det nu. Snart är det dags att plocka bort från balkongen också. Tyckte det var som igår när man donade där ute. Usch, så trist.

Nu får jag sluta vara så negativ. Jag bor ju inte i Kiruna, där det har snöat. Kommer ihåg på sjuttiotalet, då jag jagade älg. Då kunde det snöa i början på september, riktig spårsnö. Då deppade man inte direkt. Då var man ju förstås i livets höjdpunkt. Frisk och rörlig.

Ska ju få sprutan i dag. Hoppas det blir före ett, så att jag hinner till Forum. Det känns som om jag är i behov av guldet nu.

Det var gott med kålpudding. Det blev två portioner kvar som vi kan äta en annan dag. Smaskigt!

Såg "Fångarna på fortet" och "Five days" på TV igår. Pga att jag inte hade vilat nånting, så hade jag svårt att hålla ögonen öppna. Kändes skönt att lägga sig för natten. 
 
Nu ska jag ringa vårdcentralen(disriktet) och höra vilken tid jag ska få sprutan. OK! I morgon får ni veta om  dagens uteliv. Ha det så bra i höstrusket! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0