Inga måsten väntar

Ny månad, augusti. Så då är snart sommaren slut. Jag har inte hunnit med. Vill att det ska vara längre. Men kan inget göra för att förlänga sommaren. Det är som det är. Nu sitter jag här med min kaffemugg och kan inget annat. 

Hade en riktig läsadag i går. Läste ut "Mosippan" och började på "Nancy". Kanske bäst att jag kollar på bibliotekets hemsida vad jag ska läsa härnäst. Det är bra att man kan sitta hemma och låna böcker, i alla fall reservera och sen hämta. Nu när jag läst dom senaste böckerna, så kan jag  veta att det Elsie Johansson skriver om, är från mina hemtrakter. Känner igen dialekten t ex. Och nu i sista boken flyttar dom ju till stan, Uppsala.

Såg lite på EM. Stackars Sverige som inte fått nån medalj. T o m Norge fick guld igår, i spjut herrar. Samtidigt fick Finland brons i samma gren. Den enda chans på medalj är i dag. Damernas höjdhopp, och Emma Green. Dammsög, dammade och vaskade igår. Skönt att ha gjort bort det för denna vecka.

Såg också en film. Det var "Monsters ball" med Halle Berry. Jag tyckte inte den var så bra. Såg den mest för att hon fick en Oscars för sin roll. Sen ringde Isabel och vi satt och pratade ända till sängdax. 

Matte kommer väl hem i dag. Kanske han kommer till middag. Måste värma på pannbiffen som är kvar. Kokar några potatisar till. Nu har jag inte tid att skriva nåt mer. Ska duscha och sen till tvättstugan. Kan meddela att solen skiner just nu i alla fall. Låter som en hoppfull dag. Inga måsten veckan som kommer. Är ganska skönt. 

Ha en bra söndag! Hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0