En gråmulen dag

Och så var det fredag igen. En gråmulen fredag som man bara blir trött i. Det ska ju bli sol i morgon enligt SMHI. Vi får se. I går kväll hittade jag en ny favorit på kanal 8. Ett engelskt program "En plats på landet". En dokumentär där folk letar hus på landet. Hus som dom ska köpa för att dom har bott i en stad och längtar ut på landet. Ganska kul att se. Man får göra husesyn i tre hus som dom får välja mellan. Efter det såg jag "Kommisarie Lynley". Därefter blev det ett korsord och sen sängen.

I dag startade jag med dusch och sen omläggning. Fick också en guldspruta. Har varit in på facebook och grattat en kompis till min äldsta dotter. Har också kollat hur mycket pengar jag har kvar på kontot för jag ska ju handla på eftermiddagen. Jag har beställt lite kläder till Alecs födelsedag från HM och det slank med en rosa kjol och vit topp till Tova, typ Grease-modell. 

Matte har mat med sig till lunchen i dag. Kanske jag kokar ett ägg till mig själv och gör en hård macka med kaviar. Det är gott och enkelt. Få se vad jag hittar i matväg på Ica till helgen. Vad jag längtar till jordgubbarnas tid. Några månader till får jag vänta. Detsamma när det gäller biggaråer, smaskigt (men dyrt).

Sorg är det idag. Skellefteå AIK åkte ur hockeyslutspelet. Fick stryk med 4-1 i går kväll. Tycker ändå att dom har gjort det bra, det är ju mest juniorer i laget. Nu får ju Lulefansen jubla. Det är dom bra på. SAIK kommer igen nästa säsong, när dom blivit ett år äldre. Heja SAIK!!!!!!!

I kväll ser jag väl "Så ska det låta", beroende på vilka som deltar.  Jag har ingen TV-tidning så jag vet inte vad som är. Men alltid är det väl nåt. Vi får höras efter melodikrysset i morgon. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0