Korvstoppad Mumin

Det är sol idag också. I natt har det varit -6 grader och det är ju inte så konstigt. I solen ska jag ju inte vara medan jag äter den starka medicinen, och det ska jag ju göra två dagar till. Sen är det bara att ta på sig solglasögonen och ut. Hoppas att jag kan det då.  Jag var ju en sväng till Konsum igår men jag fick ta taxi hem för då var min ork slut. Nån vaskkäpp hade dom inte, skulle tro att dom har slutat tillverka dom. Har jag kastat min förra? Verkar så. Isabel ringde och sa att hon kanske skulle komma på torsdag och hjälpa mig med balkongen. Då kanske man kan fika ute första maj då knuttarna kommer. Förra året var dom över 900 motorcyklar. Tror dom startar i Piteå. Sen Luleå och Boden innan dom kommer till Älvsbyn och tillbaka till Piteå. Hela fyrkanten så att säga.

Köpte garn i går. Jag ska sticka bäddsockor som jag ska skicka till Dalarna och Örebro. Dom är sä roliga att sticka Sjalen är ju färdig nu och den får Tova om hon vill ha den. Hon gillar ju rosa så det passar henne.

Till lunch idag öppnar jag en burk köttsoppa, hushållsost på lingongrova till. Kanske blir det renskav till middag. Måste till Ica och köpa potatis och morötter. Tror jag köper en Sprite zero eftersom jag inte får dricka mjölk (pga medicinen). Jag brukar faktiskt dricka vatten men vill ha nåt annat ibland.

Förra tisdagen missade jag ju desperata fruarna och även reprisen missade jag. Få se om jag kommer ihåg det i kväll. Är det minnet det är fel på eller bara slöhet? Det sägs ju att man glömmer mycket när man har värk. Det är en försvarsgrej som hjärnan har. Det är väl därför jag känner mig som Mumintrollet.
                            
Just nu spelar dom Björn Skifs på radion, "Håll mitt hjärta, håll min själ". Vackert! Skulle kunna lägga mig och bara sova när jag hör den.

Såg på ettan igår om det danska kungahuset. Dom verkade så folkliga inte som det svenska som är så tillknäppta. Tänk er att kronprinsen cyklade till dagis och hämtade barnen. Skulle jag vilja se i Sverige. I Sverige visar dom bara korvstoppning före jul, typ.

Appropå stoppad korv är det så jag känner mig nu, fastän jag inget har ätit ännu. Det kanske blir korvstoppad Mumin. Njut nu av våren mina vänner så hörs vi i morgon! Hej då!

                                     


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0