Aprilväder

Blir man uttråkad av askmoln, flygresor osv eller vad är det på nyheterna numera? Går snart inte att se några nyheter. Det är ju bara elände man får höra talas om. Kom med nån rolig nyhet nån gång och då menar jag inte prinsessbröllop. Stongt av Lars Ohly att tacka nej till bröllopet. Det skulle jag också gjort. Men ingen risk att jag blir bjuden.

Så var det måndag igen och jag är lite piggare, lite säger jag och menar det också. Hostan håller i sig och benen finns kvar (det känner jag tyvärr). Mina ungar, utom Matte, är osynliga både till röst och öga. Helena har jag slutat ringa till. Inget kul att prata med en telefonsvarare. Vill hon prata med mig får hon väl ringa. Jocke och Isabel har mycket att göra förstår jag. Ska skicka en prick i himlen till Matte som kom med en påse godis och en halstablettpåse i lördags. Han är en ängel som ids komma hit varje dag. Underbar, som Orsa Spelmän sjunger.

Har just ätit frukost och tagit medicin. Det blir ju sent eftersom det är omläggning på morgonen. Få se om jag hinner ut idag. Ska till Konsum och kolla om en vaskkäpp och lite annat. Matte kommer på middag och jag får förbereda den. Ska visserligen bara steka upp fläskpannkaka, men det ska ju ändå göras. Kan väl inte gå ut förrän tidigast tre, pga medicinen. Kan nog bli stressigt när jag vet hur sakta jag kan gå.

I kväll ska jag se fortsättningen på "Kommissarie Winter". Sen fortsätter jag läsa "Rymmaren" av T. Bodsröm. Den är läsvärd, fast kanske inte i min smak så där. Såg "Millennium" i lördags. Den är ju ganska bra men jag tycker inte att Mikael Nykvist passar i rollen som Blomkvist. Det verkar som om han är nån annanstans när dom filmar. Det är för lite "go" i honom. Det skulle behövas lite Gunvald Larsson. Förstår ni vad jag menar?

Solen skiner ännu här men ska snart försvinna och eventuellt bytas mot nederbörd. Låter det som aprilväder? Tycker det. I natt har det ju varit kallt som det brukar vara denna tid. Två veckor till första maj, få se om snön är borta då. Nu ska jag betala en räkning och sen se "Hem till gården". Ha det så bra mina vänner! Jag försöker skriva i morgon också. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0