Väntar ännu

Snart kastar jag ut datorn. Det finns inget segare än min dator. Visserligen börjar den vara gammal, men ändå tycker man att den ska prestera. Inte kastar man ut sin sambo eller man för att den blir gammal, fast jag har ju ingen sån. Kanske därför att jag blir otålig när det inte fungerar som jag förväntar mig. Men nu är tålamodet på upphällningen vad det gäller datorn. En gång i tiden klarade jag mig utan. Men då jobbade jag och hade mer att göra. Får se hur det blir.

Ingen sol ännu i dag. Inöver landet är det solsken och vid kusten molnigt. Vi ligger på gränsen för både det ena och det andra. Men kanske på eftermiddagen kommer solen fram, det har dom lovat. Kl. 13 är det lunch för Matte och mig. Det blir blomkålssoppa och baguetter. Matte har ledig helg och det behöver han nog så att han får sova ut.

Jag tog färdtjänst till Konsum i går. Var både slut och stressad, men behövde handla. När jag kom hem hann jag precis steka några hamburgare och göra strips. En nyttig sallad blev det också. På kvällen såg jag "Frost" på nian och reprisen av "Millennium" på ettan. Stöp sen i säng och sov till nästan nio i dag.

Vad göra i dag då. Blir väl att läsa lite och kanske sticka en stund. Har ingenTV-tidning så jag vet inte vad som visas i kväll. Får väl söka på nätet. Ska visst vara Sveriges bästa TV guide där. Ska fundera på vad jag ska göra till middag. Gör nåt enkelt bara. I morgon ska jag göra fläskfilé med potatisgratäng. Men det är i morgon, återstår dagens.

Snön är kvar på balkongen ännu. Trögt med tining där. Före första maj ska den väl ändå vara borta. Då kommer ju motorcykel karavanen. Jag brukar vara ute på balkongen då och kolla. Alltid är det nån man känner bland ca niohundra knuttar. Då är det vår (förhoppningsvis).

Nu måste jag börja med soppan. Ha ni nu en skön lördag. Vi hörs, i alla fall jag. Hejdå!
                                             
                                               
                                                          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0