GLAD PÅSK!

Så bar det då påskafton. Jag har gjort en hel del i dag. Bl a frukost, melodikrysset, stekt köttbullar, gjort sillunch, diskat och duschat. Nu ska jag skala potatis och koka den samt göra gräddsås. Sen är det bara att äta middag för mig och Matte. Sen hockey på TV. Har sovit på eftermiddagen. Det var meningen att jag bara skulle ligga och läsa men sömnen tog överhanden. I går var det ju mulet på morgonen men sen sprack det upp och blev strålande sol och värme. I dag är det nollgradigt och mulet men nu är solen borta. Men det kanske tinar idag i alla fall. Ganska slaskigt är det, men det känns som om det går åt rätt håll.

Har besvärats av en vattenblåsa på höger ben i en vecka. Blåsan blir bara större och större men än så länge har den inte gått sönder. Men på måndag kommer Isabel med familj och hund. Kanske den ryker då om jag inte håller bort benet när den glada vovven kommer. Om den går sönder måste jag få ett bandage, pga infektionsrisken. Men nu är det ju helg så då är väl sjukan stängd. Får se hur det går. Jag är ganska less på mina ben. Tur att jag inte fick blåsan i ansiktet, hur skulle det kännas? Blähh!

Jocke och Tova kom en sväng och hälsade på i går eftermiddag. Linnea H kom också men det är ju inte så kul att prata med henne för hon har ju inte hörapparaten på sig. Hon hör ju ingenting så det är bara hon som pratar hela tiden. Inte speciellt roligt. Men hon brukar inte vara länge innan hon vandrar vidare. Sen såg jag TV på kvällen.

Nu har vi ätit middag och Matte har farit hem för att se hockey. Jag har diskat och återvänt till bloggen. Det blir väl lite TV i kväll. Fortsätter se "Criminal justice" tredje delen på ettan. Ser nog "Lewis" på nian kl.20. "Millennium" går i repris så den kan jag se då.

Hoppas ni har en roligare påskafton än mig. Men jag har det i alla fall lugnt och skönt. Ha det så bra så hörs vi.                                                       Hej då!
                                                           

                                                        

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0