Vilodag

Nästan hela söndan har gått. Och vad har jag gjort denna dag, läst och läst. Ätit kräm och mjölk samt lövbiff, pommes frites, persiljesmör och sallad med melon i. Glömde att jag har diskat också.

Har ont i vänster lunga eller om jag har ont i sidan bara. Ska snart fortsätta med läsningen. Vet inte om det blir nån TV tittning i kväll. I går såg jag ju en svensk film som var sådär. Såg också en engelsk thriller som var ganska bra, fortsättning nästa lördag. Underhållningen med Robert Plant var bra men filmen "Lord of war" tyckte jag var dålig.

I dag har Sture namnsdag, har en kompis som heter Sture som bor i Arvidsjaur. Pratade med Isabel i dag och hon är ledig i helgen. Hon lät då så trött så hon behöver nog vila upp sig. Det är ju vilarväder idag. Grått och regnigt. Det är därför det är så skönt att ligga och läsa. Boken är så bra så det är svårt att lägga den ifrån sig.

 I veckan har jag inget bokat. Hade tänkt gå på reumatikerträffen på tisdag, men vet inte om jag törs innan jag har blivit vaccinerad och det tar väl sin tid. Har så risigt med andningen nu att det är dumt att chansa. Det är inte det att jag är rädd utan det är för att jag inte vill vara nån till besvär. Bättre att hålla sig i skinnet. Kanske jag går och badar på fredag. Hade tänkt göra det i fredags men då öppnade sig himlen den dagen och regnade det som bara den.

Kul för Sverige att dom hade tur med målet mot Ungern i går. Ja se denna Zlatan, han kan han. Nej hör ni boken väntar,vi höres. Hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0