Mindre hår i morgon

Det vackra vädret fortsätter att glädja. I morse såg det inte så lovande ut men helt plötsligt sprack det upp och solen log så vackert mot mig när jag gick ut på balkongen. Knappt att jag ville gå in igen men jag kunde ju inte bara vara där ute. Jag hade mina sysslor som jag måste göra (som i lilla huset på prärien). Isabel ringde och sa att hon och Alec kommer i morgon förmiddag. Dom stannar till fredag eftermiddag. Kul som bara den. Hoppas hon kommer ihåg saxen. 

Till lunch blev det rester. Matte fick äta upp gulaschen och jag åt pasta med ostsåsen. Efter det att jag hade diskat la jag mig och vilade en stund och sen gick jag ut. Jag gick till Ica och köpte en marinerad kyckling till middag. Satt ute en timme och njöt av solen. Den är lagom varm nu tycker jag. Sen var det bara att gå hem och sätta kycklingen i ugnen. Gör en sås till den och kokar ris.

I kväll fortsätter jag väl och ser "Superstars" sen kanske jag ser "Efterlyst" innan Seinfeld. Helt plötsligt blev jag sugen på Whiskey. Varför vet jag inte, har inte druckit alkoholhaltiga drycker på minst 3 eller kanske 4 år sen. Kanske man köper en pava till helgen, eller? Det återstår att se. Nog tid att fortsätta med maten nu. Hörs i morgon. Hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0