Bara att andas i flaskan

Då vart det helg igen. Det har regnat mest hela dagen i alla fall framåt fem. Sen kom solen tillbaka. Tvättade på förmiddagen och så var det meningen att jag skulle på Ugglan och simma på eftermiddagen men då fick jag så svårt med andningen så det var bara att inta sängläge. Hade tänkt handla för helgen också men det får bli i morgon. Om jag kan då.

På TV i kväll börjar Lasse Kronérs underhållningsprogram "Doobidoo" om. Det brukar ju vara roligt och så är det på ettan= ingen reklam. Klockan 21 på samma kanal är det en film "Brokeback mountain" som har blivit så omskriven. Den fick tre Oscars så jag tror att jag ska se den. Tror att det var Heath Ledgers sista film innan han dog. Om ni inte såg Henrik Dorsin förra veckan så gör det nu i kväll kl. 23.25 på femman. Jätteroligt!

I dag har jag läst ut "Den döende dandyn" och den var ganska bra. Ska nu börja på en annan bok av Mari Jungstedt "Den dubbla tystnaden". Har hört att den ska vara bra. Tack och lov för böcker. Vad skulle livet vara för mig om inte dom fanns. Det värsta i kväll är att jag inte har nån frukt hemma. Skit också! Men det får gå det också, får köpa i morgon.
Nu får ni ha en skön fredagkväll! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0