Moonlight serenade

I morse hörde jag en melodi som jag inte hört på flera år. Det var "Moonlight serenade" med Glenn Millers orkester. Den och "In the mood" spelades mycket hemma hos oss när jag var liten. Glenn Miller var en amerikansk trombonist som hade en orkester 40-talet. Jag har trott att han dog i en flygolycka den 15 april 1944, bara fem veckor före krigsslutet i Europa. Men nu får jag veta att han dog på ett militärsjukhus efter att ha blivit torterad av tyskarna. Där ser man hur man blir lurad hela tiden. 
                                                
Detta är Glenn Miller med sin trombon. Kul att höra denna låt igen. 

Har varit ute ganska  länge på eftermiddagen. I går när jag kommit hem satte det igång och regna som bara den. Men det var ju bara en skur. Få se hur det blir idag.

Ska göra mat nu och det blir korvgryta som är lätt att göra. Gott att äta också enligt mitt tycke. Sen blir det att läsa innan jag ser nåt på TV. Har inte kollat än vad det är att se men nåt ska väl falla mig i smaken. Hoppas att det är skönt väder i morgon också. Vi behöver ladda upp innan mörkret och kylan kommer.   I morgon är det ju fredag och helg igen. Vi hörs då.                                     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0