Katten

Skönt med måndag. Hade tänkt gå på Röda Korset för att kolla om som har nån karmstol. Men efter lunch satte jag mig med en undersökning från SCB och efter det la jag mig att läsa, och vad hände då, jo jag somnade. Vaknade inte förrän fyra och då stängde RK. Typiskt mig, så jag får vänta med stolkollningen till fredag.

Nu har jag hackat grönsaker till en korvgryta som vi ska äta till middag. Grytor tycker jag hör hösten till och idag är det verkligen en höstdag. Kyligt ute men soligt. Inte blev det nån utgång för mig. På förmiddagen satt jag och stickade och då gick ju tiden så fort till lunch. Skönt att ha kommit igång med stickningen igen. Tänkte få iväg paketet till Helsingborg i slutet på oktober. Har förstått av FB att Helena och Caroline har flyttat. Hör dom inte av sig om sina adresser så blir dom utan julklappar. Då skänker jag det till Röda Korset i stället. Om dom vill ha det? Förstår att dom har mycket att göra, men dom kunde ju skicka ett kort eller meil.

I kväll får jag se sista delen på Himmelblå. Sen är det CSI NY och jag tror att det var Roast på Berns efter det. Om jag sen ser Seinfeld så är kvällen späckad med TV. 

Måste berätta om katten på balkongen på andra sidan gatan. Han kommer att fixa en hjärtinfarkt åt mig. Som vanligt har han varit utlåst på balkongen igen. En annan hyresgäst har satt upp nötbollar till småfåglarna och katten är så intresserad av dom. Försöker ta sig till den andra balkongen 4 meter bort. Klättrar än hit och än dit. Man ser att han vill ta språnget och det är det som gör mig så rädd. Det är ju ganska högt för honom att ramla. Jag måste nog ha ner persiennerna så jag inte ser kattens äventyr. Om ni får höra att jag dött, så vet ni varför!
Ha det så bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0