Sol och blåst

Nu är det sista söndagen i september. Tiden går så fort att jag blir rädd. Om tre månader är det jul. Sen är det nyår och då vänder det ju mot våren. Härligt att tiden går fort. I går kväll såg jag "Här är dit liv" på ettan. Kvällens gäst var Jan Eliasson. I mitt tycke en fantastisk människa. Såna skulle det finnas fler av. I kväll blir det "Morden i Midsomer" på åttan.

Har varit inne hela dagen fast det varit fint väder, om än lite blåsigt. Har stickat lite på en lovikkavante. Läst lite har jag också gjort. Till lunch blev det kräm och mjölk samt mackor. Till middag gjorde jag pasta med gorgonzolasås gjord på fläskfilé, vitlök, Gorgonzolaost och grädde.

Glömde att jag har tvättat i dag. Det var därför jag tyckte att dagen hade gått så fort utan att jag har gjort nånting. Eftersom jag har varit inne hela dagen och inte träffat nån mer än Matte så har jag ingenting att skriva om. Det blir att gå ut i morgon så att det börjar hända nåt. Är det fint väder ska jag plocka undan lite för vintern på balkongen. Hua! För resten Skellefteå vann med 3-2 mor Brynäs. Bra så!  Hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0