Kom och fika

Idag regnar det inte och solen tittar fram. Tänkte gå ut för att det är ganska skönt ute men min kropp säger ifrån. Axlarna och nacken är värst i dag. Det värsta är att det inte är skönt att ligga heller. Men det ger sig väl, får jag hoppas.

Har stekt kotletter till middagen och till det gör jag kina-ris. Det är ganska gott i mitt tycke. Jag har även gjort en äppelkaka, typ sockerkaka med äpplen och kanel i. Bra att ha när det kommer nån och fikar. När man gör nåt med äpplen och kanel i luktar det så gott från ugnen. 

I kväll blir det TV, "Superstars" och "Efterlyst" vad jag vet.  Det kanske blir nåt annat också men  jag har inte kollat TV programmet. Pratade med Isabel på förmiddagen, hon höll på och sorterade papper. Typ kvitton, räkningar m m. Hon lyssnar väl aldrig på nyheterna så jag berättade om stollet som hade haft sönder däcken på 21 bilar på en parkering på Porsön. Vänster bakdäck på varje bil. Inte så kul för dom som kommer ut och ska ta bilen till jobbet. Nu var det så att nån hade sett personen och kunde lämna ett signalement, enligt radion. Porsön är ju universitetområdet men det bor ju inte bara studenter där. De finns mycket tokigt folk. Nu är det tid att kolla maten. Vi får höras i morgon igen. Hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0