Steven Kings födelsedag

Ännu en strålande dag. Förmiddagen gick åt till dammsugning mm. Hörde på radion att Steven King fyller år idag. Tyckte dom sa 62 år.
 Gjorde en grönsakssoppa till lunch som jag tror Matte inte gillade. Han sa inget men ibland kan man som mamma bara ana. Jag tyckte den var god. Den innehöll vitkål, morötter, röd paprika, lök och buljong. Kryddade den med salt och peppar och smaksatte den med chilisås. Frös ner det som blev kvar. Bra att ta fram när matkassan sinar.

Hyresvärden kom och kollade min fläkt som inte fungerar, men enligt han ska det vara så. Det är en centralfläkt så den ska räcka till alla. Hm! Jag la mig för att läsa och då kom Tova med sin mormor och hälsade på. Jättekul. Dom hade fikabröd med sig, kladdkaka med grädde, som dom hade köpt på Centrum. Dom hade varit på en shoppingtur. Köpt bl a skor i affären under mig.

När dom farit stekte jag två ägg och gjorde pyttipanna till middag. Ikväll är det hockey på ettan i stället för Himmelblå. Det är Färjestad som möter Skellefteå. Törs inte titta. Ser på femman kl. 21 "CSI NY", 21.55 "Roast på Berns" där det är Robert Gustavsson som grillas. Sen är det "Seinfeld". Härlig TV kväll. Fram till det blir det läsning. I morgon bitti kommer dom och tar prover för sprutan. Längtar efter den. Vi hörs i morgon, hoppas jag! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0