Längtan

Jag sov verkligen gott i natt. När jag vaknade såg det lite mulet ut men det var ganska varmt. Gjorde två skinkmackor på en limpa som heter Längtan. Och jag Längtar redan efter frukost i morgon, så gott var brödet. Starkt kaffe till detta som pricken över i. Duschade och sen var det dags för melodikrysset. Brukar se yran från Albert Hall i London och tur var ju det, för annars hade jag inte känt igen musiken som spelades på lodrätt tre.Där skulle det bli Elgar, kompositörens efternamn.

Till lunch blev det bara kräm och mjölk och sen la jag mig med boken. Vid tretiden var det dags att göra köttbullssmet och rulla köttbullar till middagen. Gjorde dom i ugnen för att slippa stekoset (fläkten funkar inte). Det gick ju bra så nu är det bara att göra sås och koka potatis. Nu är vädret soligt och varmt.

I kväll ser jag väl Oldsberg sen vet jag inte vad jag ser mer. Det är ju några filmer som visas. Igår kväll skulle jag se en film på ettan som heter "Fight club" med Edward Norton och Brad Pitt. Men dom hade bytt ut den mot "Dirty dancing". Det var för att Patric S har dött, och folk hade ringt till SVT och bett dom visa "Dirty Dancing". Det kan jag förstå, men jag har sett den förut så jag skippade den. Såg i stället "Taggart" på 4+.

Hörde på radion att alla som arbetar ska få sänkt skatt med 250 kr i månaden nästa år. Då förstår jag varför pensionerna ska sänkas. Nån måste ju betala skattesänkningen. Kul va! Undra vad jag ska kunna dra ner på. Blir det TV:n eller datorn eller kanske telefon. Men har jag ingen telefon så kan jag ju inte ha nån dator heller. Jag sparar alltså in mer om jag skippar telefonen. OK!!! Hörs i morgon hör ni. Hej då!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0