Inga vilodagar

Det blev ingen blogg i går. Isabel och Alec kom hit så det blev fullt upp att göra. Det skulle städas garderober och källarförråd. I duschrummet knäskurade Isabel golvet. Och mitt hår klipptes (skönt). Sen skulle det lekas med bilar, med gubbar och kort skulle spelas. Alec har ju ork så att det räcker till ett kompani. Men det är bara att leka när man får göra det. Jag var så slut när kvällen kom och dom for till Matte, där dom skulle övernatta. Jag sov som en stock efter det att jag hade sätt "Superstars" på TV.

I morse efter frukost tvättade jag persiennen till balkongdörren. Den var svart som sot efter denna sommar. Det är ju för att man har balkongdörren öppen nästan hela sommaren och det blir så mycket avgaser och damm från gatan. Jag tvättade samtliga persienner förra hösten men det har blivit nytt sot under denna sommar. Undrar hur lungorna ser ut på insidan. Blääh!!

Jag hade tvättid mellan 10-13 och jag hann plocka i maskinerna innan Isabel och Alec kom. Isabel tvättade målningen till skåpluckorna, rengjorde spis och ugn vilket var behövligt. Vi gjorde våfflor till lunch, eller rättare sagt Matte gjorde våfflor. Alec vispade grädde.

 Efter lunchen gick Isabel och handlade åt mig. Alec ville hellre vara hemma och leka med mormor. Till middag handlade vi från Aramo. Jag och Isabel delade på en soavasrulle, Alec åt en barnpizza och Matte en het pizza. Vid 18-tiden åkte mina älsklingar hem till Luleå igen. Jag började skriva på bloggen men då kom Susanne så jag pausade och fikade med Susanne. Vi hann med två parti skipbo innan hon skulle hämta sin son från träningen. Just då började Lasse Kroners program på ettan så jag såg det och nu sitter jag här och skriver igen. Kl. 22 ska jag se en film på ettan. Har glömt vad den hette men den har fått fyra plus i TV-tidningen. Sen blir det nog sängen direkt. Kommer att sova gott i natt, tro mig. I morgon kommer allt att vara som vanligt igen. Ha en skön kväll! Natti natti!!

                           

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0