Löningsdag

Sov till nio. Såg på TV till 02.35 så jag var nog trött. Det var på kanal 4+ som jag såg en australiensisk serie som började i går. Den heter "Blackjack". Undrar varför dom sänder den så sent. I alla fall var den bra så jag måste fortsätta se den.

Susanne kom hit och hon åt lunch med oss. Det blev bara uppstekt pannkaka. Susanne for sen hem efter ett tag.

Det har varit jättefint väder här idag. Hörde på norrbottensnytt att det regnade i Luleå och inöver landet har det snöat. Men vi har haft några grader varmt och sol. Var ute en stund och njöt. Var på Röda Korset för att kolla om karmstol och bord. Men fann inget som jag vill ha. Men dom får ju in grejer hela tiden så det är bara att vänta.
Sen var jag på Konsum och handlade lite mat. Var tvungen att ta en färdtjänst hem, eftersom jag hade handlat så mycket. Tur att dom finns (taxi). Hade tänkt kolla om vaccinationen har börjat, men får göra det i morgon i stället.

I morgon kommer dom att ta prover för sprutan på torsdag. Må väl inte glömma det.

Har ätit varmkorv med bröd och mos till middag. Det blev Bullens korv. Tycker den är god. I kväll ser jag "Livet i Fagervik" och "CSI". Blir inte en så sen kväll som igår eller i lördags. Måste tänka på skönheten också. Nu ska jag läsa en stund innan TV. Önskar er en skön kväll, så hörs vi!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Hej Jane!

Jag har hittat dej nu. Kul å läsa om dej å din vardag. Öskar dej allt gott :) Kram Å (föredetting som arbetskompis å sen lite syrra en tid)

2009-10-19 @ 22:06:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0