Isabel

Isabel har namnsdag idag, älskade unge! Vem har stökat om bland namnsdagarna. Förut hade hon namnsdag i maj, om jag minns rätt. Eller är det min stroke som har spökat? Grattis i alla fall!

Mulet väder i dag och nån kallgrad. Har börjat på vante nummer två av de blå. Gjorde hamburgare med sallad, gurka och dressing till lunch. Har just diskat och sitter här och bloggar. Längtar inte ut idag. Det ser så tråkigt ut.

 Apropå tråkigt så läste jag en artikel i AB i går. Handlade om en schimpans, Dorothy 40, som hade dött i ett vildmarkscenter i Kamerun. Dödsorsaken var hjärtfel. När skötarna skulle forsla bort henne, svepte dom in henne i ett blått lakan och lade henne på en skottkärra. När dom skulle passera stängslet stod ett dussin schimpanser  sörjande bakom. En del höll armarna om varandra. Det finns en del människor som säger att djur inte har några känslor. Det tror jag att dom har. Jag blev tårögd när jag såg denna bild. Man nästan kände deras sorg.

Jag kanske ser "Morden i Midsomer" kl 20 på trean i kväll. Fortsätter sen att titta på "Smala Sussie" på ettan. Har inte sett den och den har fått fyra + i TV-tidningen så den borde vara sebar (finns det nåt som heter det?).  I alla fall blir det detta som jag ser på TV. Nu ska jag vila en stund tillsammans med "Räven". Hoppas ni får en  skön och trevlig fredag! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0