Drömvinsten

Sitter vid radion och lyssnar samtidigt som jag skriver detta. Just nu spelar dom en gammal låt med "Fredag" nämligen "Vindarna", bra låt. Det har varit 13 grader kallt i natt men nu har det blivit mildare och solen skiner. På lördag öppnar dom backen i Kåbdalis. Det tidigaste dom har öppnat enligt David Gunnarstedt. Visserligen bara en nedfart, men ändå. Sen har dom öppet till första maj.

Jag har dammsugit på morgonen. Låter som en stor bedrift. Och det är det när det gäller mig. Hade tänkt spela på lotto i veckan och hoppats på att jag skulle vinna drömvinsten. Då skulle jag köpa ett litet hus neröver landet. Anställa en som städade och en som skötte trädgården. Sen skulle jag bara göra det som är roligt. Få se om jag kommer iväg att lämna in en kupong. Sen är det bara att hålla tummarna. 

Till lunch i dag gör jag pytt. Efter lunch ska jag fortsätta med stickningen. Jag sa förut, att jag inte skulle sticka med svart garn för att det är så svårt att se. Men nu håller jag ändå på att sticka med svart garn. Därför måste jag sticka medans det är ljust. Lättare att se då. 

Ikväll blir det väl TV som vanligt. Har alltid ett korsord på sidan om i fall att det är tråkiga program. Nu är det dags att börja med maten och hacka kött och korv till pytten. Ha det så bra! Hej då!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0