Baddag

Solsken i dag och ett par grader kallt. Halt som bara den och utanför entren där jag bor måste man vara försiktig när man går. Halkigare på trottoaren än på gatan, pga att den snö som har fallit förut har fått ligga kvar och frysa fast i valkar. Svårt att gå med rullator. Får prova att använda gatan i stället för trottoaren. Ska simma idag, får nog ta färdtjänst dit. Igår skulle jag helghandla men det blev inte av. Så jag måste göra det efter badet. Stressig eftermiddag.

Ska börja sticka på nya lovikkavantar idag. Har ju sagt att jag inte ska sticka några mer i svart garn för det är så svårt att se mot det svarta. Men nu måste jag göra det eftersom jag har svart garn kvar. Man är väl inte sämre än att man kan ändra sig. Och så är garnet inte billigt direkt.

Till lunch i dag blir det sallad. Gjorde kyckling med grönsaksris till middag i går. Tycker det är så svårt att variera maten. Blir mycket upprepningar på menyn. 

Det är ju fredag igen men det är ju samma alla dagar för mig. Varken det är vardag eller helg. Kan tyckas tråkigt men jag tycker det är ganska skönt. Det blir väl att glo på TV som vanligt. "Morden i Midsomer" på trean är det ju kl.20. Sen ska det visst vara en svensk kriminalfilm med Rolf Lassgård på ettan. Alltid nåt!

 Nu ska jag duscha innan lunchen. Det blir mycket duschande i dag. Först nu, sen innan badet samt efter badet. Och jag som har så torr hud och inte kommer åt att smörja mig. Vad gör man? 

Hoppas ni får en skön fredagkväll med mycket mys. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0