Vivaldis årstider

Nu har vi ätit middag, renskav och mos, och Matte har farit hem. Jag är jättetrött eftersom jag inte vilat nåt i dag. Men innan jag lägger mig och vilar skriver jag litegrann i bloggen.

I morse efter frukost och dusch gjorde jag klart paketet som ska till Helsingborg, så nu väntar jag på att Matte ska göra klart det som han ska skicka med. Det är nåt konstnärligt som bara han kan. Efter det gick jag in på FB och kollade vad som hänt mina vänner. Kokade sen tre ägg som ska vara till lunchen som blir inlagd sill, ägg, potatis.

Just när vi ätit färdigt kom Barbro och gav mig guldsprutan. Skönt att ha fått den. Jag gick sen ut och gick. Hamnade sen på Ica där jag hjälpte en karl att laga hans lovikkavante som hade gått sönder. Det var en gammal vante som var jättenött, men jag stoppade så gått det gick. Hade garn och nål i väskan så det gick bra. Handlade lite och sen gick jag hemåt. Satt en stund utanför huset. Fastän det var mulet så var det härligt ute. Bäst att passa på när det går att sitta ute. 

När jag kom in var det bara att sätta igång med maten igen. Ibland tycker jag inte att jag gör annat än lagar mat. Många som bor i det här huset får mat från Restaurang Fluxen. Men jag tycker det är bra att jag åtminstone kan  laga mat och göra allt annat som man måste. Jag vet att om Matte inte åt här skulle jag skita i att laga mat. Leva på kräm och mjölk och mackor.

Har gjort en ny spellista på spotify med Vivaldi, Beethoven och Chopin. Mina favoriter. Innehåller Årstiderna, Ödessymfonin osv.

Har inte kollat nåt TV-program för kvällen men alltid hittar man väl nåt att se. Om jag hade canal+sport kl 19 hade jag sett hockey,  Linköping-Skellefteå. Men jag får väl hålla tummarna och lyssna på radio. Ha det nu så bra så hörs vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0