Skäms gamla människor!

En syster kom och tog prover på mig. Så nu är det bara att vänta och se om jag får nån spruta på torsdag. Det blir ingen vaccination i dag heller. Jag blev avrådd från det för det var så många som vill ha, så det vart nästan slagsmål i går. Tänk gamla människor bli värre än djur. Ungefär som på Konsum då man nästan blir ikullsprungen när man går till kassan (av pensionärer). Väntar nog till vecka 45, då har väl dom flesta i riskgruppen fått vaccinationen. Skäms vuxna människor som beter sig. Är det för att det är gratis, månne? Jaja!

Åt inbakad pizza med sallad till lunch. Sen gick jag ut i det härliga vädret. Det har kommit ett snölager (ca 2 cm) och är nollgradigt med sol. Skitskönt. Går till och med sitta ute en stund. Var på Konsum och köpte mer lovikkagarn (svart) eftersom jag blev utan garn innan dom vantar jag stickar är färdiga. Sen gick jag till Ica och hämtade ut ett paket från Hennes. Köpte en kartong som jag ska skicka till Helsingborg med födelsedagspresenter och julklappar i slutet på veckan. Hoppas dom bor kvar på samma adress, annars kommer väl paketet tillbaka?

Till middag gör jag korvgryta med mycket grönsaker i. Jag gillar det. Morötter, kålrot, purjo och potatis. Ibland sätter jag i vitkål också. Jag tar vad jag haver hemma.

Ikväll blir det väl desperata husfruar och kanske "Brothers and sisters" om världens grälsjuka familj. Att dom orkar, men det är ju bara en TV serie. Annars har jag en bra bok som jag läser nu. "Räven" av Michael Connelly. Handlar om polisen Bosch i Los Angeles. Har läst många böcker om honom så jag börjar känna honom. Har ni inte läst några böcker av Connelly så gör det. Spänning från första till sista sidan.

Nu måste jag ut i farstun och torka av hjulen till rullatorn. Dom blev skitiga i föret ute. Måste rengöra dom innan jag tar in den. Sen är det tid att börja med maten. Vi hörs i morgon förhoppningsvis. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0