Vann 50 kronor

Fredag igen! Det regnade på förmiddagen men regnet tog slut till eftermiddagen. Kokade torsk och gjorde äggsås och potatis till lunch. Efter det jag hade diskat gick jag ut. Det var ganska varmt ute fastän solen var borta. Satt en stund och vilade utanför Ica. Pratade med en gubbe som jag har glömt namnet på. Lovade honom att laga hans lovikkavantar, ena vanten hade gått sönder vid tummengreppet. Jag får väl ta med mig garn och nål nästa gång jag är ute. Man träffar på honom nästan alltid.

Efter handlingen gick jag hem. Isen utanför huset har ju försvunnit i och med regnet. Men nu är det skitigt i stället.Fick lämna rullatorn utanför lägenhetsdörren. Där får den stå och torka en stund innan jag får rengöra den. Tar jag in den orengjord får jag skitigt i hela lägenheten. Åtminstone grusigt.

Till middag gör jag chili. Rostar bröd till det. Inget "Doobidoo" i kväll för det ska vara nån gala. Men på trean visar dom "Morden i Midsomer". Dom flesta ser väl "Idol" men jag är ganska less på det. Jag har köpt Året Runt så jag har nya korsord.

Har snart stickat färdigt dom svarta lovikkavantarna. Bara att köpa mer garn. Ska ju sticka ett par till Caroline också. Kanske ett par till Matte. Jag hinner, det är ju två månader till jul.
Isabel ringde i går kväll så jag fick prata med Alec. Han skulle nog komma nästa vecka och leka. I alla fall skulle han tänka på det. Talade om vilka leksaker han skulle ha med sig när han kommer. Det blir nog roligt.

Kors i taket, jag köpte en triss i dag, vann 25 kr x 2. Alltså 50 kronor. Inte var dag jag vinner nåt. Blir två nya lotter. Ha en skön fredagkväll! Hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0