Vaccination eller inte

Kyligt, tråkigt!!!!!!!! Vilket liv jag lever nu. Känns marigt så här långt, men det ska väl ljusna. Gjorde ugnstekt korv med mos till lunch. Sen har jag legat och läst en timme.

Hörde på radion om vaccinationerna. Verkar inte så enkelt som att bara fara och få en spruta, nej då. Enligt taleskvinnan från landstinget ska man gå till disrtiktsköterskemottagningen och ta en nummerlapp och sen komma tillbaka och få sprutan. Är nummerlapparna slut får man komma tillbaka en annan dag och ta en nummerlapp och komma tillbaka osv. Det kan bli så att man får kuta fram och tillbaka och fram och tillbaka hur många gånger som helst. Har man otur kanske man hinner dö av hjärtinfarkt pga stress för att få sprutan som skulle klara livhanken. Verkar konstigt tycker jag. Det blir nog flera som skiter i att vaccinera sig om det ska vara så krångligt. För min del är det ju så svårt att ta mig till distriktet. Mattes bil är trasig så jag måste gå dit. Jag har svårt att gå i backar, helst när det är halt. Enklast är väl att chansa och sluta ut sprutan. Hoppas på att inte få influensan. Ska väl inte ha sån otur att jag åker på den och bli liggandes på lungkliniken igen. Får väl isolera mig och inte träffa några som kan smitta mig. 

Det börjar redan mörkna ute. Dagarna blir kortare och kortare och så får vi ha det till efter nyår. Tycker det var nyss som man hade balkongdörren öppen hela dagarna, och nu öppnar man bara en stund för att vädra. Men veckorna går ju fort, i morgon är det fredag igen. Hm!

Inget korsord i dag, har löst färdigt dom som är i Året Runt. Måste köpa en ny i morgon. Jag ids inte gå ut idag. Snart ska jag börja med middagen. Har inte kollat vad vi ska äta men alltid finns det väl något. I kväll blir det TV som vanligt. Matte skulle köpa TV-tidningen när han kommer så då får jag se vad jag ska titta på. 
Ni ska ha det så bra govänner! Hej då! 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0