Birgitta

Grattis till alla Birgittor. Jag heter Birgitta som andranamn. Likaså heter min äldsta dotter och hennes dotter Birgitta som andranamn.
I går blev det ingen blogg på grund av datakrångel. Vet inte vad som hände det bara blev nåt som var borta i morse. Skönt när det lagar sig själv. 

Vädret i dag vill jag inte säga är bra i mitt tycke. När jag vaknade snöade det stora vita flingor. Det la sig som slask på gatan. Övergick senare till regn. Detta är väder som jag hatar. Blir inte nån promenad för mig idag. Tur att jag har handlat så jag inte behöver ut. Mörkt är det också så det är bara att ha lamporna på. Riktigt "ligga och läsa väder" så det passar ju mig.

Måste gå in på biblioteksidan och boka lite böcker för "Aprilväder" är snart utläst. Linda Olssons "Sonat till Miriam" t ex eller Anna Janssons "Inte ens det förflutna" skulle jag vilja låna. Har lite andra tips som jag ska kolla. Går inte att vara utan läsa nu när vintern står bör dörren. Sen ska jag fortsätta med min spellista i spotify. Börjar få ihop en lista och ska börja med nästa. Bra att ha när radion måste envisas med sina norrbottniska finskprogram.

Igår kväll började femman visa nya avsnitt av desperata husfruar. Sen såg jag en film på ettan "Dessa vackra hästar". Ikväll blir det nog "Uppdrag granskning" och "Efterlyst".

Vi hade ju bankrån här i måndags morse. Tre killar bröt sig in på Handelsbanken och snodde en miljon. I går tog polisen dom i skogen vid Koler och då hittades pengarna också. Alltså, brott lönar sig inte. 

Det är snart tid att börja med middagsmaten. Ha det så bra govänner så hörs vi! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0