Vit snö och strålande sol

Den här dagen gick då fort. Solen har lyst mot den vita snön och det har varit så vackert. Efter frukost och dusch gjorde jag mig klar att fara till badet. Hade beställt bil till strax före tolv. Det var samma gäng som förra måndagen i poolen. Det är ju så skönt att vara i det varma vattnet och röra sig.

  Efter badet for jag till Ica för att handla lite som jag behövde, bl a glödlampor. När jag kom hem hade jag handlat en massa men inga glödlampor. I alla fall har jag invigt min nya väska. Den är jättesnygg, men inte så praktisk. Man får gräva i den så länge innan man hittar det man ska ha tag på. Men snygg är den, mullvadsfärgad med aprikosfärgat sidenfoder (eller är det taft).

Till middag gjorde jag en tacosgratäng med sallad. Receptet fick jag på reumatikermiddagen i fredags. Gratängen blev god och den är ju ganska nyttig. Efter disken skulle jag se på svt.play. En serie som började i går kväll om Boston teaparty. Men min dator är ju värdelös. Ska ju buffra hela tiden så jag slutade ut att se och började med bloggen i stället. Ska snart se "Livet i Fagervik", en harmlös historia.

I morgon måste jag städa! Även på balkongen hos småfåglarna. Det är en skata som skrämmer dom små, jag  brukar skrämma skatan. Fast han är väl hungrig också. Vet inte hur jag ska lösa detta problem. Tål att tänka på. Få se om jag kommer på nåt. Ha det så bra! Hej då!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0