Ny mörk månad

Bläddrade med TV-kontrollen igår kväll. Fastnade i "Dansbandskampen" en stund men skyndade mig därifrån snabbt. I juryn satt Tomas Deutgen. Tala om sur människa. Vill man vara på bra humör en lördagkväll ska man då inte se detta program. Denna sura Tomas har jobbat på Radio Norrbotten förut. Skönt när han slutade. Allt skulle bara vara som han tyckte om. Vad andra tyckte sket han i. Alltså fortsatte jag med min bläddrig. Hamnade på Animal Planet. Sen såg jag på nian, två deckarserier.

Skulle tvätta i dag men tyckte att jag hade för lite tvätt. Ska ner i källaren och kolla tvättider sen. Det blev bara kräm och mjölk till lunch idag. Man behöver inte äta så mycket när man inte gör nånting. Till middag gör jag biffar med persiljesmör.

Stickningen fortsätter men det gör ingenting när man ser botten på alltihopa. Har en sträng dag i morgon. Börjar på badet och slutar på biblioteket. Eller kanske på affären. Har varnat Matte att det inte blir nån lunch i morgon.

Oscar spelar hockeycup i Lycksele i helgen. Vet att hans lag har kommit till semifinal som spelas mot Modo. Sen vet jag inte mer än.

I vintras klagade jag över att gatan här är så mörk. Huset mitt över gatan är svart. Ett fönster med en fönsterlampa som lyser. Annars bäcksvart. Men i slutet av denna månad sätter kommunen upp julbelysningen. Då blir det lite ljusare. Man kan tro att det bor döingar i huset. Passade bra igår kväll.

Nu ska jag vila en stund innan middag. Upp med mungiporna go vänner så hörs vi. Kram från mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0