Jobbig dag

Frukost, dusch och lite plock. Sen kom Matte och hämtade mig till badet. En timmes gympa i vattnet. Tyvärr var inte vattnet så varmt som det brukar vara. Men det gick bra ändå. Visserligen blev jag lite stel och frusen på slutet men jag duschade varmt efteråt.

Sen gick jag till distriktsvården för provtagning, satt där en bra stund och väntade. Då kom en sköterska och undrade vad jag ville. Sa att jag skulle ta prover för sprutan. Då var jag helt fel ute, skulle på vårdcentralen för proverna. Sköterskan följde mig upp och sa till på provtagningen. Hon sa att dom skulle säga till när jag skulle få komma in. Satt där och väntade, och väntade, och väntade......Och sen kom en annan sköterska och sa att jag måste anmäla mig i receptionen. Kände nästan att jag blev het. Hon såg nog detta för då fick jag komma in. Lämnade proverna. Men en sak vill jag säga.........man ska inte vara sjuk när man besöker såna där ställen. När jag satt där och väntade kände jag hur yr i huvudet jag blev. Ville bara sjunka ner på golvet och sova. Mina leder är så onda nu. Kan det vara vädret som gör det.

Hade tänkt fara och handla men fick sluta ut det. Fick fara hem och inta sängen. Låg tills det blev tid att göra mat. Stekte två bitar lax och kokade potatis till. Nu har jag diskat och sitter nu vid datorn och gör detta. Har beslutat att när jag stickat färdigt dom vantar som jag håller på med nu, är det färdigstickat. Hade tänkt skicka vantar till mellansverige, men jag har ångrat mig. Skickar nog bara julkort, det blir billigare så. Nu väntar sängen på mig igen. Hoppas ni har det skönt! Hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0