Haikings med Move it

I dag bad och sen blev det Ica. Så slut man blir av badet. Först det varma vattnet och rörelserna man gör bara denna dag. När jag kom hem var det första jag fick göra, att skura rullatorn. Det slaskar som bara den. När jag hörde radion på morgonen, hördes det som om det snöade i hela norrbotten. Arvidsjaur med omnejd fick massor med snö. T ex! Men Älvsbyn fick inget, bara slask. Hörde att två syskon i 20 årsåldern krockade med en buss vid Abborträsk. Båda avled direkt. Dom körde om en annan bil och hann inte tillbaka i sin körfil, så det blev krock med bussen. Hemskt!

Tova kom vid tretiden. Hon ville lära sig sticka, så vi satte igång med detta samtidigt som vi spelade musik på datorn. Bl a musik som jag fått från Håkan W. Han var sångare i en grupp på sextiotalet som hette Haikings. Han har nu spelat in en singel med två låtar, och jag fick dom sänt till mig. Roligt för Tova att höra min ungdoms musik.

Efter middagen, kalops med potatis, skjutsade Matte Tova till hennes handbollsträning. Hon kommer tillbaka vid åttatiden. Hon ska sova på min soffa i natt. Pernilla jobbar så det passar ju bra. Då får vi mysa litegrann. Det blir väl TV nånstund. Får väl ställa klockan till imorgon bitti, så Tova hinner äta frukost innan Pernilla hämtar henne till skolan. Jag är ju inte van att ha nattfrämmande men det går nog bra.
 
Nu ska jag slöa en stund och sen göra nåt fika till Tova kommer tillbaka. Ha en skön kväll. Det ska jag ha. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0