Första advent

Och jag har inte fått upp stjärnan än. Skäms jag? Nej inte det. Har just kollat skidtävlingen från Kusamo. Saarinen vann och Kalla kom nia. Det var ju klassigt stil, inte Kallas favorit stil direkt. Anna Haag är sjuk så hon ställde inte upp.

Idag händer väl inget särskilt. Ska göra parisare till lunch, jag har tre stycken i kylen. Lita sallad till dom blir bra. Till middag blir det gorgonzolabiff med pasta. Receptet kommer från Glenn Hysén och har varit Mattes favorit bland maträtter. Hoppas att Matte är lite piggare i dag. Jag blir så orolig när han blir sjuk. Han är inte den som klagar, utan säger han att han är dålig, så är han det.

Kl 12.45 är det skidor igen på Eurosport. Då är det herrarna som åker 15 km. Har inga stora förväntningar. Skellefteå spelade oavgjort i går mot HV. I förlängningen gjorde HV mål tyvärr. Men jag tror att Saik ligger tvåa i tabellen. Leder gör HV.
                                 
I dag är det 9 grader kallt. Och solen tittar fram. Lite frostigt är det på backen. Men nog kunde det komma lite snö tycker jag. Den här årstiden är det inte ljust så länge på dagarna. Så då behövs snö som lyser upp i vintermörkret. Ska ta en dusch nu innan jag börjar med lunchen. Måste grubbla på vad jag ska ha med mig för julklapp till reumatikernas julfest på söndag. Kanske jag går in på Krubban och kollar vad dom har att  erbjuda. Visst är det julskyltning i dag. Jag tror att jag struntar i det. Ha det nu så bra så höres vi. Hej då!
                                   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0