Vilken härlig dag

Vilken härlig dag det varit denna dag. Hela eftermiddagen tillbringade jag utomhus. Först var jag på biblioteket och tog kopior på papper jag ska skicka till försäkringskassan och då passade jag på att låna en bok, skriven av Maeve Binchy som heter "Nora O´Donoghues dröm". Jag har läst böcker av samma författare förut men jag tror inte jag har läst denna. Hoppas inte.

 Efter biblan satt jag i solen utanför ICA en stund och sen handlade jag lite. Utanför affären träffade jag Anki J när hon kom från jobbet. Hon verkade helt slut. Vi pratade en stund, men då blev vi avbrytna av en illspecko kärring, som alltid tjatar på Anki att hon måste banta. Jag gick snabbt därifrån. Satte mig i korsningen och då kom Birgit och vi satt och pratade en stund om dittan och datten. Det var så skönt ute att man inte ville gå in. Men till slut gick vi hem, middagen skulle ju göras. Visserligen hade jag stekt pannbiff på förmiddagen men potatis och morötter skulle kokas, samt sallad skulle göras. Efter mat och disk vilade jag en stund.

Ska se på TV i kväll får se vad. Nu har jag ju nåt att läsa så då är helgen räddad. Hoppas det är en fin dag i morgon också. Längtar redan. Ha en bra fredagkväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0