Regn idag

Så kom då regnet till sist. Luften blev mycket renare och det är härligt andas. Nu kan värmen komma tillbaka. Hörs som man aldrig blir nöjd. Men jag tar det som det kommer, kan inte göra annat.

Isabel ska komma och hämta sitt paket om en stund, det blir bara en resa för henne fram och tillbaka. En fika blir det och sen far hon tillbaka till Luleå. Man får njuta av henne en stund i alla fall.

Har börjat på en ny bok "Kärleksbevis" av Norah Roberts. Är inte i min smak direkt. Mycket kärlek och sånt men jag får stå ut. Har inget annat att läsa. Bättre än att städa som jag har gjort i dag. Ja städa och städa, har dammsugit och dammat. Torkat kaklet vid diskbänken och gjort rent mikron. Längtar nu att få sätta ut blommor på balkongen. Men får vänta tills järnnätterna har slutat. Den 8 juni tror jag det är riskfritt. Och det är ju en månad till. Suck!

I morgon är det guldspruta. Då håller man sig i kry en månad till. Torsdag i morgon, herreje sen är det helg igen, går tiden fort eller va? Ska köpa en trisslott i morgon och hoppas på vinst, 10000 räcker eller är glad för 1000 också. Nu blev jag anspråkslös, vinner helst en miljon, tack. Nu slutar jag och vi hörs i morgon, hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0