Röstkort

Nu har röstkortet till valet Europaparlamentet kommit. Valet är den 7 juni. Naturligtvis ska jag rösta, alla bör rösta, det är en skyldighet att rösta tycker jag. Röstar man inte så ska man inte klaga heller och det gäller inte bara val här i landet utan också valet till EU. P g a att det är så få som röstar till EU så är chansen stor att det blir många sverigedemokrater som kommer in i europaparlamentet, och det vill jag inte. Dom flesta röstar inte för att dom vet inte vilka dom ska rösta på. Skitsnack, dom kan väl rösta som om dom skulle rösta inom landet. Huvudsaken är att dom röstar. I länder där dom inte har demokrati skulle folk kunna döda för att få rösträtt. Men i det här landet ids man inte rösta. Sjukt eller hur?

Har just tagit en middagslur. Skönt var det att sova en stund. Nu ska jag göra en fläsksås till middag, samt koka potatis till. Det var längesen jag gjorde fläsksås. Jag tycker det är gott men jag undrar om jag får medhåll av Matte. Men nu har ju nöden ingen lag och fläskbiten är kvar sen jag gjorde fläskpannkaka, och måste ätas upp. Jag kastar ingen mat för det tillåter inte ekonomin. Då får man gilla det eller ej.

Tänk att det är fredag igen i morgon.  Sen är det helg och på söndag tvättar jag igen. Måndag är det dagsjukvård, kanske , och på tisdag löning. Jag vet att jag har mycket räkningar denna månad och TV-avgiften är det  dags för. Hugaligen!
Sen behöver jag garn till julklappar, så jag inte slöar till. Har inte kommit iväg till biblioteket än, måste göra det. Kanske går jag dit i morgon. Annars är jag utan läsa i helgen, hemska tanke.

Nu är det dags att sätta i gång med fläsk och lökhacket om jag ska bli klar till middagen. Glöm nu inte att tänka på det här med röstningen! Ha det bra!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0