Dessa blanketter

Morgonen började med sol (fast blåst) men nu har det mulnat på. Blir kanske regn. Är inte så yr idag så jag tror att jag törs gå till affären. Dom ringde idag från dagsjukvården att det inte blir nån träning i morgon. Dom hade borta personal så det blir på måndag, kanske ska jag säga. Det är min vanliga otur.

Tur blev det för Malena igår då hon sjöng sig till finalen på lördag. Hon var jättebra på scenen, hon har verkligen utstrålning när hon sjunger La voix (rösten) och röst har hon.

Efter lunchen gick jag ut en stund. Var på ICA och handlade det som jag behöver, så nu ska jag inte behöva handla nåt mer förrän måndag. Jag satt ute en stund men inte var det nån värme precis. När jag kom hem hade jag fått blanketter som jag skulle skicka in till försäkringskassan. Det var om ny ansökan till bostadsbidraget. Man ska också skicka med hyreskontrakt, deklarationsblankett, inkomstuppgift. Samma papper varje gång, skulle räcka med att man skulle skicka in om det ändrade sig. Undrar vad dom gjorde med de papper jag skickade in förra året eller året före. Dom kunde skicka mig ett papper när dom undrade om jag hade flyttat, eller ärvt pengar, eller fått hyressänkning, eller mindre pension. Då skulle jag höra av mig. Men då skulle detta pappers-sverige inte fungera längre. Är jag konstig eller?

I kväll ska jag se  "I regnsskuggans land" och sen "Sommer" sen vet jag inte. Har nåt korsord att lösa. Nån bok har jag inte än. Men måste fundera på hur jag ska gratta Pernilla och Oscar som fyller nästa vecka. Hm!
Ja det var nästa vecka men nu ska vi göra undan denna vecka. I alla fall blir det nog natti-natti sen! Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0