Freya min solstråle

Hur kan man älska någon som man aldrig träffat? Jag vet inte, men jag älskar Freya som jag bara sett på kort. Varje gång jag ser hennes bild blir jag så glad att jag nästan börjar gråta. Denna bild har jag på mitt skrivbordsdata.

                                                    Freya

Inte underligt att man känner kärlek när man ser denna solstråle. Skulle bara vilja krama och pussa på henne, Freya mitt barnbarnsbarn.

Ingen sol idag men det regnar inte heller. I alla fall inte än. Ha precis duschat och ätit. Sen ska jag ut en sväng innan jag börjar med middagsmaten. Fläskfilé, kantarellsås och stekt potatis och naturligtvis en grönsallad till. 

I morgon blir det träning och bad. Det är roligt att vara i grupp och göra nåt nyttigt. Och så lunchar vi tillsammans och det är ju också roligt. 
Jag har nu läst ut boken och fick en massa böcker av  Barbro L, så nu ska jag börja på en som heter "Är det någon där?" skriven av Marian Keyes en irländsk författare. Ska på bibilioteket och lämna tillbaka boken jag läst nyss men det blir inte förrän i slutet på veckan, eventuellt fredag. Ska på apoteket och sen ska jag rösta i kommunhuset en dag i veckan. Ni kommer väl ihåg att rösta. Nu ska jag sminka mig lite och klä på mig  och sen blir det utgång. Vi får höras kanske i morgon. Ha det så bra!

                                                         

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0