EU val och hockey

Alla människor ska visst se hockey i kväll, Sverige-Kanada. Vinnaren går till final. Jag ser nästan aldrig hockey för jag blir för det mesta på dåligt humör. Därför avstår jag, det händer att jag lyssnar på radioreferaten för då ser jag inte vad dom gör för fel, om ni förstår vad jag menar.

Guldsprutan har inte börjat värka ännu, så jag är ganska stel i mina leder. Det är sånt väder som sätter sig i lederna. Det kan jag inte göra nåt åt, bara hoppas att det blir bättre.

Om en månad är det val till EU. Jag har inte bestämt mig än vem jag ska rösta på. Det parti som jag brukar rösta på vill ju att vi ska gå ut ur EU, men jag vill att vi ska vara med. Då kunde jag ju rösta på sossarna, men när dom valde Mona Sahlin till partiledare så gör jag inte det. Tycker inte att hon är en bra ledare. När jag ser henne på TV och hon pratar, känns det som om hon pratar till ett barn som är dum i huvudet. Mesigt!  Synd att Tomas Bodström inte ville vara partiledare, han skulle ha passat bra. Då hade  sossarna fått tillbaka sina väljare, jag lovar!

Har just ätit middag med Matte, spagetti och köttfärssås och sallad. Sen diskade jag och nu ska jag lägga mig och vila en stund. Lördag i morgon och melodikryss. Då äter man frukost till krysset, ganska kul. Helst om man klarar krysset. Ha en bra fredagskväll hörni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0