Oscar 12 år

Såg Krig och fred i tisdags men det var inte på italienska som jag skrev. Serien är italiensk men språket är engelska. Så kan det bli. I går bloggade jag inte, hann inte. Regnet kom i går med några riktiga skurar, behövliga. Mellan skurarna hann jag gå på affären och köpa hårt bröd som jag glömde i tisdags. Köpte mig en glass också som jag smaskade på utanför konsum. Träffade några bekanta som jag skvallrade med en stund. Det var väl vad som hände i går, ungefär.

Idag är det mitt barnbarn Oscars dag, han fyller 12 år. Minns så väl när han föddes. Jag och Isabel var i Pernillas och Joakims lägenhet och passade Nixon, deras hund, medans dom var på BB i Piteå. Minns så glada vi var när han äntligen var född. Så söt han var den lilla ängeln. Söt är han  fortfarande till dags dato. Kanske man inte får säga söt nu när det är en kille, men farmor tycker då det. Jag är då verkligen glad för Oscar, en så reko kille. Grattis Oscar!

Nåt mer händer väl inte idag mer än födelsedagen, vad jag vet. Jag och Matte åker väl till Korsträsk och grattar och sen hinner man väl inget mer idag. Har inte kollat vad som visas på TV i kväll så det är en överraskning. Till lunch blir det så enkelt som potatissallad, rostbiff och grönsallad. Är inte så förtjust i potatissallad direkt, tycker den känns så fet på nåt vis. Men grönsallad är gott, sätter i vattenmelon så blir den så god. 

                                                            


Tycker att himlen har ljusnat lite så jag ser fram emot en härlig kristihimmels- färds- dag. Nästa vecka är det ju pingst och mors dag. Mycket helger på en gång. Ha det så bra! Hola!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0