Dagen efter

De gick ju inget vidare för Sverige I eurovisionschlagern. Malena gjorde ju bra ifrån sig men som vanligt fick  sverige  dåligt med röster. Däremot fick ju Norge en extra krydda på sin nationaldag när Alexander Rybak vann. Låten var ju OK och det var ju det som skulle avgöra vinsten. Han är ju charmig och så men inte är han väl den bästa sångaren. Men som sagt var det var ju inte sången som tävlade, utan låten. Nu såg jag bara slutet på tävlingen, när dom röstade, men jag har ju sett det mesta innan.
Jag såg i "I mördarens spår" på 9:an. Jag älskar engelska deckare och det ska mycket till innan jag missar nån.

Idag ska jag tvätta kl 13 och jag hinner nog inte ut efter det. Ska ju ha middag klar kl 17. Ska försöka slå en signal till Isabel och höra hur dom mår. I morgon är det träning, hoppas att bassängen är öppen så jag får en simtur och lite vattengympa. Jag längtar jättemycket till vattnet. Sen längtar jag efter att sticka och i veckan ska jag köpa lovikkagarn till julklappsvantar. Dom har fått hem melerade lovikkagarn på Konsum som jag tror blir snygga vantar. Det riktigt kliar i fingrarna att få börja sticka igen. Sen måste jag sticka nåt av alla restgarner som jag har.

Solen är framme i dag ska gå ut på balkongen så jag får känna om blåsten har slutat. Sista veckan har det blåst mycket. Tur att jag köpte solglasögonen så jag har sluppit få all sand och damm i ögonen. När jag har varit ute har jag varit tvungen att tvätta ansiktet för att få bort sanden. Jag har så torr hud så jag måste smörja in den för att behålla huden mjuk.  Men det är ju en baggis mot allt annat skit.

Har inga planer för kvällen har inte ens kollat tv-programmet. Det får bli som det blir. Gillar boken jag läser så det kanske blir läsning till kvällsnöje. Ha en bra söndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0