Alec 4 år

Igår fyllde Alec 4 år, pratade med honom i telefon och han var jätteglad och tackade för presenten. Hade nästan inte tid att prata så roligt hade han.

                            

Så här såg Alec ut som nyfödd den 26/5 2005, på Sunderby sjukhus. Söt då också men roligare nu, bajskorv!

Igår gick jag ut klockan 13 och gick till kommunhuset för att rösta och det gick bra. Efter det gick jag till apoteket och hämtade ut medicin. Sen satt jag utanför konsum en stund innan jag gick in på affären och handlade lite. Köpte bl a en glass som jag satte mig ute och slickade i mig. När jag satt där kom en del bekanta som jag  pratade med. Hade ingen lust att gå in så jag satt utanför huset till 15,30 då jag gick in och började med maten. Till lunch hade Matte köpt palt på Centrum och det var gott. Till middag gjorde jag renskav och potatismos,med lingonsylt och det var också gott. På kvällen såg jag "Krig och fred" och sen var jag så trött efter så mycket frisk luft under dagen att jag stöp i säng.

Idag är det helmulet och varning för regn. Blir nog ingen utedag för mig. Har rivit upp lovikkavanten jag stickade p g a att jag hade placerat tummen fel. Har gjort om det ,så nu ska det väl vara rätt. Tur att det går så fort att sticka i lovikkagarn. Annars skulle det inte vara roligt. Blir nog att sticka mer idag och sen lägger jag mig och läser. I morgon är det ju dagsjukvård igen så det är bra om man är pigg då.

Nu ska jag duscha och sen laga lunch annars händer väl inget speciellt idag. Vi får höras mer kanske i morgon. Hola!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0