Mörkagatan

När jag ser ut genom fönstret tvärs över gatan är det bara mörkt. Huset över gatan är altid mörkt. Ibland ser man en ljusglimt i ett fönster men för det mesta är det mörkt. Eftersom det är ett hyreshus är det konstigt. Endera är folk aldrig hemma eller så bor dom i mörker. Jag har bott här  ca  tre år och det är mörkt för jämnan. På sommaren är det naturligtvis ljust eftersom det är ljust dygnet om. Men på vintern är det mörkt.  Det är så tråkigt med detta mörker och i stället för Storgatan skulle man kalla gatan för Mörkagatan.

Melodifestivalen var ju i går och Johan Becker kom till andra chansen. Vad jag tyckte om de låtar som gick direkt till finalen vill jag inte säga. Vi får se hur det blir.

Har varit och ätit tårta hos Tova. Hon är så duktig så man blir så glad. Lilla kissen My är också duktig och gullig. Oscar följde med mig och Matte ner till byn. Han skulle se NHL-ishockey hos Matte. Sportlovet börjar ju i morgon så då är det fritt fram att vara uppe länge. Eventuellt ska han sova över hos mig. Han har ju koden till dörren så det går ju bra.

Nu har vi ju kommit in i mars månad så våren närmar sig men än är det mycket snö, men jag ser fram mot solgass och fräknar på näsan.   Ha det så bra govänner!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0