Från det ena till det andra

I går var inte de bästa av dagar. Kände mig ganska risig. Hade ont överallt och var så trött. Hade tänkt att jag skulle handla men det fick jag skippa. Sov mest hela eftermiddagen. På kvällen såg jag en dansk film som heter "Efter bröllopet". Huvudrollerna spelades av Mads Mikkelsen och Rolf Lassgård. Filmen var ganska bra fast det hände inte så mycket, men den var sorglig. Bra skådespel av Mikkelsen och Lassgård.
 Rolf Lassgård har jag ju träffat personligen här i Älvsbyn när dom spelade in "Jägarna". Jag jobbade extra på Sparta och filmteamet bodde ju där. En stor människa både kroppsligen och själsligen.
 
Har nyss löst melodikrysset det var ganska lätt denna gång. Det är ju lätt när man kan och kan man inte är det svårt. Så är det.med hela livet. Ska göra en lätt lunch och sen ser jag idrott på TV. Först blir det skidsprint och sen friidrotts EM. Under tiden stickar jag. Ni tror väl att denna tröja till Freya aldrig blir klar. Men jag ser ju slutet och jag hinner ju för den ska bli klar före jul. Tror jag hinner. Hm!

Måste kanske se melodifestivalen i kväll. Det är ju förlorarnas afton. Andra chansen som det heter. Men jag drar mig för att se det. Jag kan inte höra af Ugglas sjunga eller vad man nu kallar det. Är Johan Becker värd att jag ser programmet? Eller förstår han mig? Jag kan kanske rösta ändå. Han måste ju plågas mera som är på plats, så att säga. Är jag elak nu? Ja!

Från det ena till det andra så flyttar Röda Korsets Kupan in sin affär till en butik mitt över gatan här. Då kommer jag säkert att vara där mycket. Jag älskar loppis och auktioner. Har faktiskt gjort en del fynd på Kupan. I sommar ska jag försöka ta mig till nån auktion. Det var länge sen. 

Ja nu är det bäst jag börjar med lunchen. Vi får höras sen. Ha en bra lördag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0