Mitt dåliga minne

I går gick jag på affären och skulle bl a köpa potatis. Jag handlade en massa annat men kom hem utan potatis. Jag brukar skriva en lista med vad jag ska köpa. Men i går hade jag lämnat listan hemma. Det är lite typiskt mig. Kan det vara åldern eller? Så nu i dag måste jag ut i det tråkiga vädret för att inhandla denna potatis. Får se om jag lyckas i dag.

Har en massa pocketböcker som jag skulle vilja bli av med. Har inte plats för dom. Har frågat släkt och bekanta om dom vill ha. Inget intresse anmälde sig. Undrar om Kupan vill ha dom. Det är ju inga gamla böcker, dom flesta är från 2008. Jag köper nästan bara pocket för dom är så bra att hålla i när man ligger och läser. Får väl höra med Kupan när dom öppnar.

Hörde på radion nyss att det ska bli kallt igen i natt. Våren är nog långt borta fast det är vårdagjämning nästa vecka. Men det är ju så mycket snö så det tar nog sin tid innan den försvinner. Men när det börjar tina går det ju fort. Ska i alla fall bli skönt när solen kommer tillbaka så man kan sitta ute och gona sig.

Nu bär det iväg för potatisköp, tror jag. Ha de govänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0