Heja Skellefteå

Har just kommit hem från Konsum så nu har jag fyllt på mitt tomma kylskåp. Så nu är det fullt. Var tvungen att ta en taxi hem (färdtjänst) för att få hem alla varor. Men nu är det gjort och varorna inplockade. En sån här dag skulle jag önska att Isabel bodde kvar hemma. Hon är ju så snabb att plocka in grejer i skåp. Men det får ju ta sin lilla tid, när jag gör det. Tänk va snabb man var när man var ung för få allt gjort. I dag tar allt sån tid. Det är väl för att man är så ledbruten.

Matte kommer inte och äter middag i dag, så jag tar mig väl en krämtallrik. Sen måste jag ladda upp för ishockeymatchen i kväll. Skellefteå mot Färjestad. Hoppas , hoppas att Skellefteå vinner. Ska verkligen hålla tummarna. Nu gick det inte så bra när jag höll tummarna för Johan Becker på melodifestivalen, men det här är ju annat. Heja, heja!Skellefteå i mitt hjärta!  Så sant så.  
                                                                Mitt hjärta är stort och rymmer mycket, t ex barn och barnbarn och barnbarnsbarn, govänner och mycket annat. Hoppas dom vet om det. I morgon är en annan dag, vi för väl höras då och då vet vi hur matchen gick. Kram på er alla!
  
                                                     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0