Present till mig själv

Klockan åtta i morse kom en distriktsköterska och tog prover på mig för att jag ska få en guldspruta på torsdag. Så då är det gjort för denna månad. Återstår bara att se om proverna är bra så att jag får sprutan.
Efter lunchen gick jag till affären för att köpa mjölk och jag blev ute en bra stund för att få lite luft. Det blåser lite mindre idag och är inte så varmt men jag trivs ute, ändå.

Håller på att klarställa min lovikkastickning kanske det blir färdigt i dag. Då har jag en till julklapp färdig. Tillsammans är dom fyra. Då är det bara att börja med nästa.

Hämtade ett paket från H&M på Ica. Det var en blå skjorta, en vit T-shirt, en väska (ormskinnimitation), ett ljusrosa nagellack och en kajalpenna (grön). Det var morsdagspresent från mig själv. 

Till middag ska jag göra kassler med ananas och ha grönsaksris till. Köpte också vindruvor i korg, gröna för 14,90. Dom är kärnfria och jättegoda det blir mitt godis till "Krig och fred" ikväll. Nu är det tid för att börja med maten så att den är färdig klockan fem. Annars har det inte hänt nåt idag. På både gott och ont. Vi får se om morgondagen har nåt mer att bjuda på. Ha det!!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0